Герои

Тук ще се запознаете с бандата.

Герои


Фред Джоунс

В живота на Фред има две мечти - да стане велик в разгадаването на загадки и гениален конструктор на капани. Ако зависеше единствено от него, той щеше да прекара целия си живот под един покрив с бандата и тогава щяха да могат да разплитат загадки и да замислят клопки през цялото време.

Герои


Дафни Блейк

Дафни си пада по две неща - да разплита мистерии и по Фред. Тя често попада в плен и ако Скуби-Ду и Шаги не й се притекат на помощ, то Фред и Велма ще го сторят.

Герои


Велма Динкли

Най-умната в бандата, Велма обожава мистериите и науката. Обикновено, тя е първата, която открива улики, преди някой друг дори да ги е забелязал, а неин помощник често се оказва Фред. Друго характерно за нея е, че тя доста губи очилата си, което я забавя, защото не може да вижда добре без тях!

Герои


"Шаги" Норвил Роджърс

Шаги е собственик на Скуби-Ду и негов най-добър приятел. От всичко на света той най-много обича да похапва храната, която попадне пред очите му, независимо, че от него се очаква да разрешава загадки с останалите от бандата!

Герои


Скуби-Ду

Скуби-Ду е известен най-вече с това, че е много лаком и много се страхува.Проблемът е, че макар Фред, Велма и Дафни да се опитват да го заинтригуват със залавянето на злодеи, най-добрият приятел на Скуби - Шаги е гладен не по-малко, отколкото е уплашен!Докато Бандата разгадава загадки, Скуби най-често претърсва кухнята за храна, а не за улики.

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg